HM Brow Specialist Kaş Kalemi - Natural Black

by - 16:56:00



 Selam!

HM'in herkes yeni koleksiyonundan rujları,allıkları vs ürünleri yazıyor/konuşuyor. Ama kaş kalemi hakkında hiçbir yazı görmedim.

Urban Decay'in kaş kalemini bulamayınca , denemekten zarar gelmez diyip aldığım

 HM BROW SPECIALIST'i sizde merak ediyorsanız yazıya devam edelim!










Ürün 1.08 gr. Bir kaş kalemi için ideal. Çift taraflı kaş kalemi,bir tarafında kaş fırçası,bir tarafı açacakla açılabilen kalem formunda.





Toplam 4 rengi var. 

-Espresso Brown

-Caramel Brown

-Chocolate Brown

-Natural Black


Sıralamaları ten renginize göre açıktan koyuya sıralarsanız çok daha doğru bir uyum yakalarsınız.





Şimdi gelelim asıl yorumlarıma.

Kaş kalemi seçerken ve kullanırken önemli olan belli noktalar var.

1-Kalem çok fazla yumuşak olmamalı. Yoksa kontrolsüz bir kullanımda kaşınıza değdirdiğiniz an tüm rengi orada toplayıp dağıtamazsınız.

*Bu kalem orta sertlikte ama eğer acemiyseniz kaş farını kullanmanızı öneririm.Yoksa korkunç kaşlarla hayatınıza devam edersiniz.


2-Kaşlarınızın asla burnunuza yakın olarak ucundan başlamayın.Her zaman kavis tarafından başlamak çok daha doğal bir görünüm verir.

Ve uygulama yaparken aşağıdan yukarı doğru sanki kıl çizermiş gibi çizgiler oluşturup,fırçasıyla dağıtın.


3-Kaş kalemleri asla kötü değildir.Ki bende uzun zamandır bu kalemi kullanıyorum.Çünkü kaşlarım siyah evet ama simsiyah kaş kalemleriyle gerçekten ben bile kendime bakmak istemiyorum.Çünkü kaşlarımın normal hali zaten kalın.Sadece aralarında boşluklar var.

Küllü koyu renk,doğal duran kaş kalemi bulmak benim için cidden zor.Diğer kalemlerde ise sürekli bir kızıllık oluşuyordu.


Açıkçası 9.90 lira için ideal bir performans.

Bir daha alır mıyım? klişe soruyu da hemen sorayım kendime.

Bitince kesinlikle başka ürünler deneyeceğim.


Kaş kalemi arayışlarıma devam edeceğim ve sizlerle paylaşacağım.


ÖPÜCÜKLER :*



You May Also Like

4 yorum

  1. canım bu kaş kalemine hastayım :) yumuşak olmasını seviyorum çünkü sert olan kalemler kaşlarımı döktü ve 1 tel bile benim gibi seyrek kaşlı olan biri için çok değerli. Yorumlarını ve önerilerini beğendim. Eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayılarak kullanıyorum. Senin kontürden sonra kızıllaşmıştı,öyle demiştin.Senin için kaş kalemi bulmak iki kat daha zor.Ve senin allık yazından sonra gözümü allıklarına diktim *.*

      Sil
  2. Flormarin kas kalemini lise zamanindan beri kullanirim tabi bunu fark ettigimde son sinifta faandim:D o zamandan beri vazgecemem cok severim sonra kas farlarini fark ettim ama kalem bana o kadar pratik geliyor ki Izmire h&m yeni acildi gidebilirsem muhakkak goz aticam en sevdigim makyaj malzemelerinden biri oyle ki makyaj malzemesi olarak gormuyorum seyrek kasli oldugum icin adeta zorunluluk benim icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormarın kaş kalemini bundan bir gün önce falan almıştım.Eve geldiğimde torbada yoktu.Hayatımın şoku :D HM kozmetikleri baya aşmış zaten ona yorumum yok hemen bakmalısın ama benim gibi kalın ve seyrek kaşlıları diğer firmalar düşünmüyorlar. :D :D

      Sil

Tüm fotoğraflar ve yazılar Nisanur İstanbullu'ya aittir.Kopyalanamaz ve izinsiz yayınlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.